Voor de jeugdcoaches

Voor de ouders die voor het eerst coachen of diegenen die er iets meer vanaf willen weten, heeft de Nevobo een handleiding beschikbaar gesteld. Naast spelregels staat hier ook extra informatie in over de tekens die de scheidsrechter gebruikt en bijv. de afmetingen van het volleybalveld.


De handleiding is nuttig voor de coaches van van zowel de Jeugd (C t/m A jeugd) als voor de Mini's (nivo 1 t/m 6). De handleiding is hier te downloaden

 

Banner sponsoren

condigne - grote doelen bereik je samen websus - Websitebouw, webwinkels en websupport lydia lingerie Advies  Zutphen - lingerie van A tot H cup Gronus - Met hulp van Gronus, houdt u de regie in eigen handen leo groote instituut - grote doelen bereik je samen sportcomplex De Kei in Warnsveld Optisport Warnsveld B.V sporthal sportzaal horeca fitness BB Optiek Zien & Horen | WARNSVELD (bij Zutphen) | Uw opticien voor brillen en lenzen Webshop - John & Nina Mode Span Accountants / Belastingadviseurs Ruurlo - accountant en belastingadviseur Glasvezel Alles-in-1 : supervoordelig pakket! | Telfort HOUX Jouwsportzaak Nieuwstad 17    7201 NK Zutphen

Teamkleding sponsoren

Transitium loopbaanbegeleiding & outplacement voor politiek bestuurders en senior managers - transitiumgroep.nl Dijkoraad, raadgevers in techniek.

Boom van 100

02_boekerij_banner.gif 03_Haafkes_Veldwachter-small.png 01_bloembinderij_Myosotis.jpg 04_thoma_logo small.jpg

Algemene informatie

Volleybalvereniging WSV was tot 1 januari 2000 onderdeel van de voormalige Warnsveldse omni-vereniging WSV. Toen is besloten om zelfstandig verder te gaan.

De vereniging telt inmiddels ruim 300 leden. Leuk is dat het aantal mini- en jeugdleden de laatste jaren steeds toeneemt. De helft van de leden is jonger dan 16 jaar. De vereniging beschikt dus over een goede basis: de jeugd! WSV biedt voor iedereen mogelijkheden. Onze jongste leden zijn ongeveer 7 jaar, terwijl we eveneens leden kennen die de 60 al gepasseerd zijn.


Lees meer...

Nevobo Nieuws

Geen feed gevonden

WSV Tweets