Welkom

Fluitschema - Programma - Uitslagen

wsv fluitschema uitslagen programma

Kalender

September 2017
Z M D W D V Z
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Algemene ledenvergadering
vrijdag 06 oktober van 19:30 - 22:00 uur
Over 11 dagen

Gastenboek laatste berichten

M.scholten
Pd wedstrijd dames 4
Dames 4 van hartelijk gefeliciteer...
volleyconcept
nieuwe trainingen volleyconcept
15 nieuwe uitgewerkte volleybaltra...
Open Paneel

 

wsv volleybal warnsveld samen naar een veiliger sportklimaat

De jumpers knee

Met de komst van het sportveld van de Johan Cruyff Foundation op het asielzoekers centrum vorige week is er in die week veel gesport door de bewoners. Op het neergelegde kunstgrasveld werden naast kleine doelen ook een verplaatsbaar volleybalnet geïnstalleerd. Dat was tevens de gelegenheid voor Laura Daanen om WSV te vragen om iets met volleybal te doen.

Op donderdagmiddag waren de mini trainers Dianka van der Meer, Sharon en Angelique Chang met meer dan 20 kinderen aan de slag. Met balansborden, loopladders, hoepels en uiteraard met miniballen werden diverse oefenvormen gespeeld. Van mikken met een bal, tot het aanbieden van basistechnieken zoals passen en overspelen en zelfs smashen. Alle spelen werden door de jeugdige bewoners gretig opgepakt en door iedereen fanatiek beoefend. Na afloop was er voor ieder kind een shirt en een presentje beschikbaar gesteld door de Nevobo regio Oost.

Op vrijdag was het de beurt aan de 14 mannen. Trainer Dick van Slooten had al eerder kennis gemaakt met een groep bewoners. Met een training waarin de mannen de juiste techniek in de passing werd bijgebracht begon de groep buiten. Totdat de regen een kijkje kwam nemen, verhuisde de groep met het verplaatsbare net naar de sportzaal. Hier kwamen alle andere facetten van het volleybal aan de orde zoals set ups, verplaatsingen en het positioneren van het blok. De middag werd afgesloten met een partij en kon je zien dat de mannen er wat van opgestoken hadden.
Na ruim 2,5 uur en het laatste fluitsignaal zat het er op en zag je blije gezichten en kwam snel de vraag “wanneer komen jullie weer”.

Banner sponsoren

lydia lingerie Advies  Zutphen - lingerie van A tot H cup sportcomplex De Kei in Warnsveld Optisport Warnsveld B.V sporthal sportzaal horeca fitness BB Optiek Zien & Horen | WARNSVELD (bij Zutphen) | Uw opticien voor brillen en lenzen Slooten van den Boogaart / Eén goede reden om te switchen van accountant? Wij geven u er  zeven! 11_condigne.jpg Gronus - Met hulp van Gronus, houdt u de regie in eigen handen HOUX Jouwsportzaak Nieuwstad 17    7201 NK Zutphen 10_leo_groote_instituut.jpg condigne - grote doelen bereik je samen leo groote instituut - grote doelen bereik je samen websus - Websitebouw, webwinkels en websupport

Teamkleding sponsoren

Transitium loopbaanbegeleiding & outplacement voor politiek bestuurders en senior managers - transitiumgroep.nl 02_Transitivm.png

Boom van 100

03_Haafkes_Veldwachter-small.png 01_bloembinderij_Myosotis.jpg 02_boekerij_banner.gif 04_thoma_logo small.jpg

Beach Center Zutphen

logo beach center wsv volleybal kvz korfbal

Algemene informatie

Volleybalvereniging WSV was tot 1 januari 2000 onderdeel van de voormalige Warnsveldse omni-vereniging WSV. Toen is besloten om zelfstandig verder te gaan.

De vereniging telt inmiddels ruim 300 leden. Leuk is dat het aantal mini- en jeugdleden de laatste jaren steeds toeneemt. De helft van de leden is jonger dan 16 jaar. De vereniging beschikt dus over een goede basis: de jeugd! WSV biedt voor iedereen mogelijkheden. Onze jongste leden zijn ongeveer 7 jaar, terwijl we eveneens leden kennen die de 60 al gepasseerd zijn.


Lees meer...

Nevobo Nieuws

Geen feed gevonden

WSV Tweets